Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » INIŢIATIVĂ: „Să cresc mare şi voinic”, concurs dublat de o acţiune caritabilă în folosul copiilor

INIŢIATIVĂ: „Să cresc mare şi voinic”, concurs dublat de o acţiune caritabilă în folosul copiilor 

muzeul de istorie targoviste 2

Joi, 7 aprilie 2016, de Ziua Mondială a Sănătăţii, se va desfăşura, la Muzeul de Istorie Dâmboviţa, cu începere de la ora 09:30, etapa finală a concursului interjudețean „Să cresc mare și voinic!”, organizat de Grădinița „Alexandrina Simionescu Ghica”, Grădinița „Rază de soare” din Târgoviște şi Grădinița nr. 48 din Brăila, competiţie derulată cu sprijinul inspectoratelor şcolare județene.

Festivitatea de premiere va fi urmată de o acţiune caritabilă. În acest sens, reprezentanţii comunităţii locale sunt invitaţi să doneze, în ziua concursului, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, materiale pentru igienă şi păstrarea sănătăţii, care vor ajunge la copiii defavorizaţi aflaţi în grija Asociaţiei ProVita 2003 (Dâmboviţa) şi Fundaţia Lumina (Brăila).

SECŢIUNILE CONCURSULUI:
• Secţiunea I – preșcolari (participare directă/indirectă): creaţii artistico-plastice realizate în orice tehnică: desene, pictură, colaje, postere, afişe etc., având ca temă educația pentru sănătate.
• Secţiunea a II-a – cadre didactice: creaţii literare (povestiri, poezii, ghicitori, scenete etc.), mijloace de realizare, exemple de bune practici, opționale, proiecte didactice despre educația pentru sănătate în vederea realizării unui ghid de bune practici privind educația pentru sănătate cu ISSN, în format electronic.

Adaugă un Comentariu

*