Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ÎNOT: 379 de sportivi participă la „Cupa Contratimp Chindia” de la Târgovişte

ÎNOT: 379 de sportivi participă la „Cupa Contratimp Chindia” de la Târgovişte 

conferinte inot

Vineri, 16 februarie 2018, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, se dă startul celei de-a doua ediţii a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia”, competiţie la care s-au înscris 379 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi din România. Evenimentul se va încheia duminică, 18 februarie.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, a profitat de ocazie pentru a dezvălui câteva cifre care reflectă activitatea Centrului Turistic de Nataţie Târgovişte, despre care spune că este cea mai modernă bază de nataţie din România.

„Lunar, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, iau lecţii de înot peste 1.000 de copii, iar în primele două luni ale acestui an, la cele două săli de fitness pe care le avem aici, s-au făcut peste 6.000 de antrenamente. Cred că este o statistică importantă, de natură să dovedească faptul că ceea ce se întâmplă aici este foarte apreciat de târgovişteni, de dâmboviţeni şi nu numai.

Încă o dată, îi invit pe toţi cei care sunt amatori de sport, de mişcare, de sănătate, să vină la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte pentru că sunt condiţii absolut deosebite şi îşi pot petrece câteva ore agreabile, fie în sala de forţă, fie în bazinul olimpic de înot, fie la saună”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Octavian Postolache, antrenor de înot şi reprezentant al Asociaţiei Club Sportiv „Contratimp”, a mărturisit că, uşor-uşor, copiii din Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa s-au lăsat prinşi în vraja înotului, odată cu deschiderea Centrului Turistic de Nataţie.

„În momentul de faţă, avem 80 de copii înscrişi la cursuri. Avem 13 sportivi care merg către perfecţionare. Trei dintre ei vor participa şi în această competiţie. Va fi un test pentru ei, pentru faza regională a Campionatului Naţional. Cu siguranţă, se vor califica. Ne dorim să ridicăm cât mai mulţi copii din Târgovişte, care să atingă, în trei-patru ani, cele mai înalte vârfuri ale podiumului”.

La Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, copiii pot începe antrenamentele de înot de la vârsta de 6 ani.

cupe inot

Adaugă un Comentariu

*