Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ÎNOT: 61 de recorduri naţionale stabilite la Masters-ul de la Târgovişte

ÎNOT: 61 de recorduri naţionale stabilite la Masters-ul de la Târgovişte 

masters inot 1

Campionatul Naţional de Înot Masters 25+, găzduit în premieră de Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, va intra în istorie. Pe parcursul celor două zile de concurs, au fost doborâte nu mai puţin de 61 de recorduri naţionale, 42 în probele masculine şi 19 în cele feminine.

La ediţia a VII-a a Masters-ului României la Înot, au participat peste 120 de concurenţi de la 19 cluburi din România, Bulgaria şi Polonia. Decanul de vârstă a fost Emil Dan Stoenescu (88 de ani), legitimat la Delfinul Bucureşti, urmat de bulgarul Kerchev Todor (85 de ani), de la Iris Ruse. La feminin, lider de vârstă a fost Anca Ianoli Mitrofan (72 de ani), de la Tribeach Braşov.

CLASAMENTELE AICI

Competiţia a avut ca organizatori Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Primăria Municipiului Târgovişte, Complexul Turistic de Nataţia şi ACS Contratimp.

masters inot 2

„M-am reîntors la fel de fericită şi la fel de onorată la Târgovişte, de anul trecut un punct important pe harta nataţiei româneşti. Cum aici funcţionează un bazin olimpic, am ales să organizăm anul acesta două competiţii. Prima a fost Campionatele Naţionale Masters, la care au participat peste 120 de sportivi. S-a dovedit a fi un concurs de bun augur, într-o locaţie excelentă, pentru că s-au depăşit zeci de recorduri naționale. Sperăm ca rezultatele obţinute de sportivi să-i claseze cât mai sus pe listele de înscriere la Mondialele de la Budapesta. A doua competiţie care se va ţine la Târgovişte este Campionatul Naţional al Cadeţilor”, s-a exprimat preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Naţionalele de Cadeţi (12-14 ani) sunt programate la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, în intervalul 13-16 iulie.

Adaugă un Comentariu

*