Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » ÎNOT: CS Târgovişte va dispune de secţie de nataţie

ÎNOT: CS Târgovişte va dispune de secţie de nataţie 

natatie

Veste excelentă primită de Clubul Sportiv Târgovişte, la începutul săptămânii, de la Ministerul Tineretului şi Sportului! Clubului condus de Ciprian Prisăcaru i-a fost aprobat, de către ministrul Elisabeta Lipă, ordinul de înfiinţare a secţiei de nataţie. Această înştiinţare a venit după o solicitare mai veche a actualului director de la CS.

„Este o dorinţă a mea. Am ţinut seama de infrastructura din municipiu dar şi de resursa umană pe care o avem. Copiii care fac înot la Târgovişte aveau nevoie de o secţie afiliată la Federaţia Română de Naţaţie, prin care să participe la competiţiile oficiale organizate la nivel naţional şi internaţional”, a precizat Ciprian Prisăcaru, pe site-ul Clubului Sportiv Târgovişte.

După ce a primit acest aviz, CS va deveni primul club din Dâmboviţa care va beneficia de o astfel de disciplină. Mai mult de atât, nataţia va deveni cea de-a şaptea secţie din cadrul clubului de pe strada Câmpulung, după cele de atletism, lupte, karate, judo, box şi tenis.

Pe de altă parte, în următoarea perioadă, la Târgovişte va fi inaugurat Complexul Turistic de Nataţie, situat pe locul fostei baze de agrement a oraşului. Această investiţie cu o suprafaţă de 105.958 metri pătraţi cuprinde un aqua parc, un bazin olimpic acoperit, trei terenuri de tenis, un teren de baschet, două terenuri de mini-baschet, un teren de volei pe nisip şi zonă de spectacole, iar costurile totale sunt de peste 88 de milioane lei.

Ionuţ Parghel

instiintarea primita de la CS de la MTS

Adaugă un Comentariu

*