Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » ÎNOT: „Cupa Primăverii”, al treilea concurs organizat la Complexul de Nataţie Târgovişte

ÎNOT: „Cupa Primăverii”, al treilea concurs organizat la Complexul de Nataţie Târgovişte 

conferinta natatie

220 de copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani, de la cluburi din Bucureşti, Câmpina şi Târgovişte, vor participa sâmbătă, 18 martie 2017, la prima ediţie a concursului de înot „Cupa Primăverii”, organizat la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. Competiţia va cuprinde patru probe de 50 de metri: picioare liber cu plută, picioare spate cu plută, spate și liber. Startul se va da la ora 11:00.

„Sunt convins că va fi o atmosferă foarte-foarte frumoasă la Bazinul Olimpic, aşa cum a fost de fiecare dată. Facem toate demersurile necesare pentru ca, în acest an, să avem un parteneriat cu Federația Română de Natație, astfel încât să putem organiza cât mai multe concursuri. De asemenea, am făcut deja demersurile către Federaţie, în vederea afilierii secției de înot a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, astfel încât să avem și noi sportivi în circuitul competiţional şi, de ce nu, să ţintim podiumul naţional. (…)

Vrem să găzduim la Târgoviște și Cupa României la polo feminin. Este important pentru municipiul Târgoviște să se audă despre Complexul Turistic de Natație, să se vorbească despre o investiție importantă. Mă bucur că reușim să creăm aici un pol de performanță pe zona natației”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

bazin de inotLa rândul său, Ciprian Prisăcaru – preşedintele Clubului Sportiv Municipal şi-a exprimat bucuria pentru faptul că  Târgoviştea oferă condiţii foarte bune pentru organizarea unor competiţii importante de nataţie şi pentru că există susţinere din  partea administraţiei publice locale.

„Am înaintat, aşa cum v-a spus şi dl primar, toată documentaţia către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern pentru legitimarea secţiei Clubului Sportiv Municipal la Federaţie şi în acest moment putem participa cu sportivii noştri în competiţiile oficiale. Săptămâna trecută, am avut rezultate notabile la Piteşti, la «Cupa Mărţişorului». Avem sportivi cu perspective foarte frumoase în ceea ce înseamnă înotul de performanţă. L-aş aminti pe Luca Vătavu şi sunt convins că sunt şi alţii care vor face performanţă la CSM Târgovişte. În acest moment, avem 35 de sportivi cu cereri de legitimare la CSM Târgovişte, care fac înot de performanţă. Avem resursă umană, avem infrastructură, nu ne rămâne decât să creăm şi o tradiţie a înotului la Târgovişte şi sunt convins că acesta este un început cât se poate de bun”, a punctat Ciprian Prisăcaru.

Adaugă un Comentariu

*