Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » ÎNOT: Cupa Ţărilor Central Europene pentru juniori mici se desfăşoară la Târgovişte!

ÎNOT: Cupa Ţărilor Central Europene pentru juniori mici se desfăşoară la Târgovişte! 

concurs inot targoviste 2

Municipiul Târgovişte găzduieşte, în acest week-end (8-10 decembrie 2017), cel mai puternic concurs internaţional de înot dedicat juniorilor mici, organizat în România în ultimii 10 ani. Participă 100 de sportivi din Ungaria, Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia și România. Se va înota în probele liber (50 m, 100 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1.500 m), spate (100 m, 200 m), bras (100 m, 200 m), fluture (100 m, 200 m), mixt (200 m, 400 m) și ștafetă (4×100 m liber, 4×200 m liber, 4×100 m mixt). Participă băieţi născuţi în 2001-2002 şi fete născute în 2003-2004.

concurs inot targoviste 3

„Este o onoare pentru municipiul Târgovişte, că, iată, reuşim să avem, la o perioadă de timp destul de mică de la momentul inaugurării Complexului Turistic şi de Nataţie, un concurs de o asemenea importanţă. Sunt convins că lucrurile vor merge foarte bine şi că această bază sportivă va oferi condiţiile cele mai bune pentru o competiţie internaţională şi sperăm să fie numai începutul unei colaborări şi mai fructuoase pe care o avem cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern”, a spus primarul Cristian Daniel Stan, în cadrul conferinţei de presă ce a precedat startul concursului.

concurs inot targoviste 4Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a felicitat autorităţile târgoviştene pentru implicare şi i-a oferit edilului Cristian Daniel Stan distincţii în semn de recunoştinţă pentru susţinerea oferită în organizarea evenimentului. A mărturisit Camelia Potec faptul că toate detaliile acestei competiţii au fost puse la punct în numai o lună de zile.

concurs inot targoviste 1

„Venim cu mare drag la Târgovişte şi cu veşti din ce în ce mai importante şi mai folositoare nataţiei din România. De data aceasta, emoţiile sunt mari, pentru că, iată, am reuşit să aducem în România, să aducem la Târgovişte, la 10 ani diferenţă, această competiţie internaţională – Cupa Ţărilor Central Europene. Nu am fi reuşit să dăm startul acestui concurs fără ajutorul Primăriei Târgovişte, care a bugetat o mare parte din această competiţie. Mulţumesc şi Ministerului Tineretului şi Sportului, care a mai suplimentat puţin bugetul nostru, pentru a putea organiza această competiţie la nivelul la care trebuia organizată. Suntem mândri că am adus această competiţie în Tâgovişte, în România. Străinii care au venit încă de ieri aici, la Târgovişte, sunt impresionaţi de acest bazin”, a spus Camelia Potec.

Adaugă un Comentariu

*