Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ÎNSCRIERI: Fii voluntar! Alătură-te campaniei naţionale de împădurire din 18 noiembrie!

ÎNSCRIERI: Fii voluntar! Alătură-te campaniei naţionale de împădurire din 18 noiembrie! 

plantam fapte bune 2017

Pentru al treilea an consecutiv, se vor desfăşura, în mai multe judeţe din România, activităţi de împădurire în aceeaşi zi, mai precis în data de 18 noiembrie. Voluntarii interesaţi să se alăture acestei campanii se pot înscrie accesând site-ul plantamfaptebune.ro.

Se va acţiona simultan în localităţile Lețcani (Iași), Peștera (Constanța), Utvin (Timiș), Armășești (Ialomița), Moinești (Bacău), Cozieni (Buzău), Jegălia (Călărași), Șotânga (Dâmbovița), Grecești (Dolj) și Vladimir (Gorj). Au fost alese terenuri fără vegetaţie forestieră, predispuse sau afectate de diferite procese de degradare: eroziune pluvială şi eoliană, alunecări, sărăturare, poluare.

Alături de compania JYSK, ”Plantăm fapte bune în România” va realiza o acțiune de împădurire pe termen lung, primele 8 hectare urmând să fie plantate în data de 18 noiembrie la Șotânga, în județul Dâmbovița. Inițiativa este sprijinită de Dedeman, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC. Partenerii instituţionali sunt Romsilva, Jandarmeria Română și Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Adaugă un Comentariu

*