Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » ÎNŞELĂCIUNE: 12.000 de români vor fi audiaţi în dosarul Omniasig

ÎNŞELĂCIUNE: 12.000 de români vor fi audiaţi în dosarul Omniasig 

Foto: incont.ro

12.000 romani vor fi audiati in dosarul urias de inselaciune, cu asigurari pentru locuinte. Este vorba despre toti cei care apar in evidentele Omniasig ca ar fi incheiat politie pentru case si apartamente in data de 26 iulie 2013. Si este abia inceputul, spun anchetatorii, care le transmit oamenilor ca nu au de ce sa se teama.

Cei 12.000 de clienti ai Omniasig sunt din 33 de judete. Cu totii figureaza in baza de date a societatii de asigurare ca au semnat contractele in data de 26 iulie 2013. De exemplu, numai in judetul Covasna sunt 960 de beneficiari. Asta inseamna ca s-au incheiat  doua politie pe minut, un record absolut.

Politistii cred însă ca aceste polite au fost incheiate dupa data de 27 iulie, adica dupa ce a intrat in vigoare legea care spune ca toti banii din asigurarea obligatorie a locuintei sunt transferati in contrul PAID. Daca agentul trecea data corecta, banii nu mai ramaneau in conturile Omniasig, ci erau mutati.

Anchetatorii vor verifica acum polita cu polita. Oamenii vor ramane in continuare asigurati si vor figura ca martori in dosare.

Sursa: incont.ro

Adaugă un Comentariu

*