Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » ECONOMIE » Instruire pentru noii beneficiari de fonduri europene nerambursabile

Instruire pentru noii beneficiari de fonduri europene nerambursabile 

ADR Sud Muntenia

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat joi, 27 februarie, un seminar de instruire la sediul din Călăraşi pentru noii beneficiari de fonduri europene nerambursabile. Aceştia au semnat contractele de finanţare pentru a obţine sprijin financiar din Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”.

Beneficiarii prezenţi la acest workshop au fost informaţi despre etapele de derulare a activităţilor prevăzute în cererile de finanţare, cu detalii despre documentele folosite în implementarea contractelor, precum şi despre activităţile de informare şi publicitate ce vor fi realizate în cadrul proiectelor, conform regulilor de identitate vizuală POS CCE.

Proiectele pentru care firmele din Sud Muntenia au primit finanţare nerambursabilă FEDR vizează achiziționarea unor echipamente utile pentru dezvoltarea afacerilor, motiv pentru care reprezentanţii Agenţiei au oferit informaţii utile despre cerințele legale ce se impun și procedurile pe care trebuie să le respecte beneficiarii pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări.

Adaugă un Comentariu

*