Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INTERPELARE: Sala Sporturilor din Târgovişte are nevoie urgent de reparaţii!

INTERPELARE: Sala Sporturilor din Târgovişte are nevoie urgent de reparaţii! 

corneliu stefan deputat

Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan a adresat astăzi o interpelare ministrului Tineretului şi Sportului, având ca temă Sala Sporturilor din Târgovişte. Tânărul parlamentar solicită fonduri pentru repararea acoperişului, aflat la acest moment într-o stare avansată de degradare. De asemenea, Corneliu Ştefan îi cere ministrului Marius Alexandru Dunca să aibă în vedere reînfiinţarea posturilor restructurate la nivelul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Dâmboviţa.

„Domnule ministru,

Vă supun atenţiei situaţia Sălii Sporturilor din municipiul Târgovişte, singurul spaţiu din judeţul Dâmboviţa unde se organizează competiţii de nivel naţional şi internaţional: baschet, volei (cupe europene), tenis de masă, handbal, lupte, judo, karate, fotbal-tenis (Campionatul European 2015).

Din păcate, în acest moment, activităţile sportive sunt perturbate din cauza infiltraţiilor de apă prin cupolă, care prezintă o stare avansată de uzură.
Construită în anul 1979, Sala Polivalentă din Târgovişte a beneficiat de o reparaţie capitală a acoperişului în 2001. De atunci, nu s-a mai intervenit în niciun fel.

Domnule ministru,

Pentru rezolvarea acestei probleme, este nevoie de o alocare financiară de aproximativ 200.000 de lei, sumă care nu este deosebit de mare şi ar asigura confort şi siguranţă într-un spaţiu sportiv, cum spuneam, unic în judeţul Dâmboviţa
Având în vedere aceste aspecte, vă solicit să analizaţi posibilitatea repartizării fondurilor necesare pentru reparaţia capitală a acoperişului Sălii Sporturilor din Târgovişte.

De asemenea, vă rog să aveţi în vedere şi reînfiinţarea posturilor restructurate, la sfârşitul anului 2016, de ministrul Elisabeta Lipă, întrucât, din acel moment, activitatea curentă la Sala Polivalentă din Târgovişte se desfăşoară cu dificultate, personalul angajat la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa fiind insuficient”.

Adaugă un Comentariu

*