Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Intervenția pompierilor în zona Pavcom, îngreunată de puzderia de mașini

Intervenția pompierilor în zona Pavcom, îngreunată de puzderia de mașini 

Prea multe stații taxi! Concluzia aparține șefului Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, comisarul șef Danil Zepiși, care s-a exprimat în acești termeni când s-a referit la zona PAVCOM din municipiu.

”Avem stație taxi la gară, sub pod, în zona ziarului Dâmbovița și la Peco Agip. După mine, sunt prea multe. Vreau să cerem și părerea pompierilor, să aflăm dacă nu cumva punem în pericol siguranța altor activități”, ne-a declarat Danil Zepiși, care este de părere că este suficientă o singură stație taxi, la gară.

Comandantul IPJ și-a exprimat îngrijorarea cu privire la intervenția în caz de incendiu. În zona PAVCOM, pe lângă faptul că sunt extrem de multe taximetre, există țși puzderie de mașini ale întreprinzătorilor veniți să-și facă aprovizionarea cu marfă pentru magazine.

Zepiși a cerut municipalității să se gândească la o soluție de sistematizare a zonei. Evident, în colaborare cu responsabilii de la Poliție și Pompieri.

Răspuns la Intervenția pompierilor în zona Pavcom, îngreunată de puzderia de mașini

  1. Unul

    De cand se pricepe militia si mai ales Zepisi la stins incendii? Toarasul Zepisi sa se ocupe mai bine de tablagii care amendeaza (selectiv, respectiv pe aia necolorati…de soare) dimineata oamenii ca trec prin loc nepermis, in loc sa vada abaterile rutiere, parcarile in dublu sau in triplu rand si exact in sensul giratoriu, ori alte nereguli din zona Pavcom sau din orasul asta. Atata vreme cat milita damboviteana aplica legea doar pentru catei, maistrul Zepisi se descalifica moral prin orice demers pe care il initiaza.

     

Adaugă un Comentariu

*