Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INVENŢIE: Liviu Minescu face senzaţie cu diplomatul electric! VIDEO

INVENŢIE: Liviu Minescu face senzaţie cu diplomatul electric! VIDEO 

Sursa foto: captură Antena 1

Inventatorul din Picior de Munte, judeţul Dâmboviţa, este deja cunoscut în toată ţara, fiind invitat, periodic, în studiourie de televiziune din Capitală, pentru a prezenta proiectele pe care le-a meşterit în atelierul său. De fiecare dată, asistenţa a rămas cu gura căscată.

După microfonul inteligent, Liviu Minescu a scos în lume o altă minune: diplomatul electric. Cu ajutorul unor celule solare, energia electrică este înmagazinază într-un diplomat transformat special. 220 volţi la purtător!

VEZI VIDEO AICI

Spune inventatorul că acumulatorii din geanta cu energie electrică au o autonomie de cel puţin 10 ore. Aşadar, potrivit afirmaţiilor lui Minescu, poţi dispune de energie electrică, ieftină, fără prea multe complicaţii, în orice colţ de pe pământ. Diplomatul poate fi reîncărcat cu energie oriunde, fiindcă este folosit pentru această operaţiune un panou solar portabil.

Diplomatul electric, precizează Minescu, poate fi util când apare o pană de curent, pentru turiştii care se deplasează în locuri greu accesibile, în activităţi culturale şi artistice, în unităţi medicale.

Adaugă un Comentariu

*