Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » INVESTIŢIE: Primăria Titu a finanţat implementarea catalogului electronic în toate şcolile din oraş!

INVESTIŢIE: Primăria Titu a finanţat implementarea catalogului electronic în toate şcolile din oraş! 

primaria titu

În paralel cu investiţiile de anvergură, care vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea spaţiilor de învăţământ, Primăria Titu a finanţat şi implementarea catalogului electronic în şcolile gimnaziale şi liceele din oraş, considerând că această soluţie modernă de notare este utilă în special părinţilor, care au astfel acces rapid, direct de pe telefon, tabletă sau calculator, la situaţia şcolară a copiilor lor.

Platforma „NoteInCatalog” generează automat rapoarte privind: monitorizarea lunară a absenteismului, graficele de evoluție ale elevilor la fiecare materie studiată, ritmicitatea notării, situația absenţelor pe clase, situația promovabilității pe clase, situația statistică pe clase, note introduse de profesor, situația elevilor, situații pe profesor etc. Studiile au dovedit că progresul elevilor este mai rapid în momentul în care părinţii şi profesorii colaborează.

La acest moment, toate cadrele didactice care predau la unitățile de învățământ din orașul Titu și toti reprezentanții familiilor elevilor (părinți/ tutori) au conturi pentru a putea utiliza platforma. Menționăm faptul că toate cadrele didactice vor primi și vor utiliza tablete individuale pentru gestionarea eficientă a catalogului electronic.

Facilităţi pentru utilizatorii de telefoane Android și iOS:
• Mesaje in timp real la fiecare introducere de notă, absență, mesaj sau element de conduită
• Posibilitate de vizualizare completă a catalogului electronic direct de pe telefonul mobil sau tabletă prin aplicația mobilă special concepută în acest sens
• Posibilitate de comunicare prin intermediul mesageriei NoteInCatalog

Facilităţi pentru utilizatorii de telefoane non-Android și non-iOS:
• SMS centralizator săptămânal și Email zilnic cu notele, absențele și mesajele introduse
• Acces securizat la contul propriului copil în interfața WEB a aplicației NoteInCatalog.ro.
• Mesagerie prin care pot comunica cu cadrele didactice, conducerea școlii sau alți părinți.

Adaugă un Comentariu

*