Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Investiţii pe bandă rulantă la Răscăieţi

Investiţii pe bandă rulantă la Răscăieţi 

Localitatea, înfiinţată în urmă cu şapte ani, dispune în momentul de faţă de reţele de apă şi canalizare, iar drumurile au fost reabilitate în totalitate. Primăria a reuşit să ridice în această vară, cu fonduri proprii, şi un dispensar uman, care cuprinde două cabinete de medicină generală, un cabinet stomatologic şi o farmacie. Investiţia a costat cinci miliarde de lei vechi. De asemenea, Ministerul Dezvoltării Regionale a construit o bază sportivă de şapte miliarde de lei. Cele două obiective au fost inaugurate la sfârşitul săptămânii trecute.

„Comuna s-a schimbat. Are altă înfăţişare. Anul trecut am inaugurat două poduri, o investiţie de 15 miliarde de lei vechi, acum baza sportivă şi dispensarul şi, în maximum o lună de zile, vom pune în funcţiune reţelele de apă şi canalizare, dar şi un cămin cultural la standarde europene”, afirmă primarul Iulian Buibăr.

Şi deputatul de zonă, Iulian Vladu, este mulţumit de ceea ce s-a realizat în sudul judeţului. „Timp de 20 de ani, investiţiile au lipsit cu desăvârşire. Acum, lucrurile s-au schimbat, iar oamenii sunt mulţumiţi. Luna trecută, am deschis baza sportivă de la Şelaru, acum pe cea din Răscăieţi. Nu doar în aceste comune se investeşte. Tot sudul se dezvoltă”.

3 Răspunsuri la Investiţii pe bandă rulantă la Răscăieţi

 1. vali

  Personal nu il cunosc pe primarrul de acolo dar are tot respectul meu.Acum 5 ani de la Visina la Rascaeti mergeai pe un drum rupt vai mama lui asfalt daca vedeau locuitori il bagau in casa ca pe pres ca nici nu stiau ce ii ala

   
 2. rascaieti

  Localitatea, înfiinţată în urmă cu şapte ani, dispune în momentul de faţă de reţele de apă şi canalizare, iar drumurile au fost reabilitate în totalitate.!!! asta da gluma sa radem sau sa plangem?pai unde este asfaltul?unde este canalizarea si apa curenta?mmm?eee pai asfalt nu este,si canalizare cu apa curenta sa este la misto putin la intrare pana la primarie ca de pe stradute nus bani ca i-am papat in interes privat cu 1nul care avem ”combinati” din visina este dansul si are o fabrica de ulei si multe afaceri tari! deci venti de circulati pe ”asfalt”si vedeti canalizarea si apa trasa in casa!! si dupa scrieti corect o stire!
  asfalt turnat de-la intrare /iesire pe linia com sarbi-slobozia arges, drumul care scrie ”ala” de mai sus este imaginar in capul lui! drumul visina-rascaieti este foarte zguduitor la propriu si ne reparat,restul satului nu prevede asfalt,apa si canal,ca de cum zic dansi:nu este trecut in proiect… !! adica tot ce a facut este la misto si doar sa facem ceva bani in rest multumiti-va si cu atat!!
  comuna ce

   
  • geo

   da in momentul de fata reteaua de apa si canalizare sunt gata dar unii asteapta sa le bage primaru apa si canal, asfaltul nu este gata intotalitate dar in primavara termina asa ca nu ascultati la toti neavenitii eu locuiesc aici si vad mai bn k altii ce se intampla

    

Adaugă un Comentariu

*