Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 23, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ÎNVESTITURĂ: Echipă forte pentru Pucioasa! Primar Constantin Ana, viceprimar Dănuţ Sprinceană

ÎNVESTITURĂ: Echipă forte pentru Pucioasa! Primar Constantin Ana, viceprimar Dănuţ Sprinceană 

costi ana - danut sprinceana

Astăzi – 7 iulie, a fost constituit, sub supravegherea prefectului Antonel Jîjîie, Consiliul Local Pucioasa pentru perioada 2016 – 2020. Şedinţa a decurs fără sincope generate de orgolii politice. Conform opţiunii alegătorilor, exprimată pe 5 iunie, forul legislativ al oraşului-staţiune Pucioasa este format din 11 consilieri PSD, 5 de la PNL şi un independent, doctorul Cioroba Gabriel Daniel. De remarcat că fostul edil, Dănuţ Bădău, a decis să se rupă definitiv de treburile administrative, înaintându-şi demisia din funcţia de consilier local înainte de validarea mandatului şi nu a apărut astăzi la şedinţa festivă.

investire CL Pucioasa 2

Odată constituit legal Consiliul Local, s-a trecut la cel mai important punct de pe ordinea de zi: depunerea jurământului de către primarul nou ales, Constantin Ana. I-au fost alături membrii familiei, prieteni, oamenii din echipa de campanie şi cetăţeni simpli, astfel că sala de şedinţe a administraţiei publice din Pucioasa a fost neîncăpătoare. I-am remarcat printre invitaţi pe: Adrian Budacu – fostul Consul General al României în Portugalia; Corneliu Ştefan – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa; Leonardo Badea – senator PSD; Gheorghe Ana – fost deputat şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa; Iulian Tătulescu – noul primar al oraşului Fieni; Gheorghe Secăreanu – viceprimar al oraşului Fieni şi pe Mircea Simion – mulţi ani primar al oraşului Pucioasa, un edil pe care locuitorii îl regretă şi acum.

Prin vot secret, aşa cum cere procedura, a fost ales apoi viceprimarul Pucioasei pentru următorii patru ani. Nu a existat decât o singură propunere: Dănuţ Sprinceană, din partea PSD, un om practic, cu spirit de echipă şi foarte aplicat. Spre deosebire de tactica adoptată în alte localităţi, liberalii nu au votat „in corpore” împotriva unui viceprimar de la PSD, astfel că Dănuţ Sprinceană a fost desemnat viceprimar cu 15 voturi pentru. Un consilier a lipsit, iar altul s-a exprimat împotrivă.

investire CL Pucioasa 1

La finalul şedinţei, primarul Constantin Ana a mulţumit tuturor celor ce l-au sprijinit în alegeri, tuturor celor care i-au fost alături, astăzi, la depunerea jurământului şi le-a promis locuitorilor din Pucioasa că nu le va neglija niciodată problemele, că va depune toate eforturile pentru ca oraşul să se dezvolte.

„Îi asigur pe toţi cetăţenii oraşului, fie că au votat cu Ana Constantin, fie că au votat cu alt candidat, că, începând de astăzi, la Primăria Pucioasa au un partener. Începând de astăzi, au o echipă, formată din primar Ana Constantin şi viceprimar Sprinceană Dănuţ, care va fi alături de dânşii în fiecare moment şi sunt sigur că vom reuşi să facem schimbări importante în tot ceea ce înseamnă atitudinea Primăriei faţă de cetăţeni. Sunt sigur că, uşor-uşor, vom pune în aplicare toate proiectele cu care am câştigat această competiţie. Vă aşteptăm să ne urmăriţi pas cu pas în aceşti patru ani ce încep pentru mine astăzi”, a precizat tânărul edil al Pucioasei. Aceeaşi promisiune a făcut şi viceprimarul Dănuţ Sprinceană.

investire CL Pucioasa 3Constantin Ana a primit, imediat după şedinţa de învestitură, şi primele sfaturi, de la Mircea Simion, fost primar al oraşului, care i-a spus să uzeze la maximum de dezbaterile publice cu cetăţenii şi să reia parteneriatele cu străinătatea, având grijă să nu se mai întâmple, ca în ultimii ani, să fie invitaţi la Serbările Băilor Pucioasei oaspeţi din diferite colţuri ale ţării şi ale lumii, iar edilul să nu fie prezent, să-şi ia concediu fix atunci!

La propunerea consilierului Gheorghe Veveriţă, aleşii oraşului Pucioasa îşi vor începe activitatea printr-un gest caritabil. Îşi vor dona indemnizaţia aferentă primei şedinţe de lucru a Consiliului Local pentru ajutorarea Taberei MagiCAMP de la Brăneşti, deschisă pentru copiii diagnosticaţi cu cancer.

investire CL Pucioasa 4

Răspuns la ÎNVESTITURĂ: Echipă forte pentru Pucioasa! Primar Constantin Ana, viceprimar Dănuţ Sprinceană

  1. BOGDAN UK

    Foste/actuale/viitoare jigodii…atat se poate vedea din aceste imagini.
    Dezastru total…cancerosii politicii romanesti..

     

Adaugă un Comentariu

*