Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, decembrie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ION DUMITRU A FOST NUMIT ŞI SUSPENDAT ÎN ACEEAŞI ZI DIN FUNCŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL REGIEI NAŢIONALE A PĂDURILOR

ION DUMITRU A FOST NUMIT ŞI SUSPENDAT ÎN ACEEAŞI ZI DIN FUNCŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL REGIEI NAŢIONALE A PĂDURILOR 

ion dumitru

Fostul deputat PSD Ion Dumitru ne-a declarat că ministrul Rovana Plumb l-a numit în funcţia de director general al RNP, conform dispoziţiei unei hotărâri judecătoreşti rămase definitivă şi irevocabilă, prin Ordinul 50 din 14 ianuarie 2013.

În secunda următoare, prin Ordinul 51 din 14 ianuarie 2013, Rovana Plumb l-a suspendat din funcţie, invocând faptul că Ion Dumitru mai este parte într-un proces penal trimis spre rejudecare.

În acest dosar sunt judecate opt persoane, nu doar fostul deputat PSD de Dâmboviţa, însă doar Ion Dumitru a fost suspendat din funcţia pe care, legal, ar fi trebuit să o ocupe. Ceilalţi şapte stau bine merci fotoliile care li se cuvin, nemaifiind probleme că sunt judecaţi.

Această mişcare denota că PSD vrea să se debaraseze doar de Ion Dumitru, omul care, atâta timp cât s-a aflat la conducerea Regiei Naţionale a Pădurilor, a schimbat de la zero această instituţie şi, indiferent de scandalurile în care a fost implicat mai târziu numele său – ace de cravate sau „tancul” de scos lemne – a lăsat în urma sa o unitate de elită a României. Recent, RNP s-a mutat într-un sediu cu adevărat european, cum puţin există în lume, sediu care a fost gândit de acelaşi Ion Dumitru.

Răspuns la ION DUMITRU A FOST NUMIT ŞI SUSPENDAT ÎN ACEEAŞI ZI DIN FUNCŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL REGIEI NAŢIONALE A PĂDURILOR

  1. ionescu ion

    Este foarte ciudat ce a facut prin suspendarea motivata de dosarul penal afltat in stare de judecata. Pai acest lucru il poate face doar angajatorul. Si daca verificam in acest caz directorul general al Romsilva nu e angajatul ministerului ci al Romsilva. Deci ceea ce s-a facut pe langa faptul ca e o discriminare totala este un abuz de putere si o substituire in prerogative. Atentie e grav! Asa „facem Dreptate” lovind tot in cei pe care i-a lovit ani multi fosta putere…….ce se intampla?

     

Adaugă un Comentariu

*