Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » IONUŢ SĂVOIU: „PSD trebuie să-şi asume actul guvernării ca pe un gest de responsabilitate faţă de români”

IONUŢ SĂVOIU: „PSD trebuie să-şi asume actul guvernării ca pe un gest de responsabilitate faţă de români” 

ionut savoiu 1

În aceste momente, avem nevoie, mai mult ca oricând, de unitate, responsabilitate, echilibru şi, nu în ultimul rând, de continuitate, atât în partid, dar mai ales în societate.

PSD – UNPR – PC au format un guvern care a reușit obţinerea unor rezultate foarte bune, a asigurat economiei româneşti un trend ascendent în ciuda multor critici nejustificate ale opoziţiei, dovedind că are un program realist şi coerent, dar şi oameni capabili să-l pună în practică. În acest moment, retragerea de la guvernare ar putea fi considerată ca fiind un gest prin care dovedim că nu ne asumăm până la capăt programul cu care ne-am prezentat în fața românilor și uităm de răspunderea față de oamenii care au așteptări de la noi. Guvernul Victor Ponta are soluții pentru țară, în ansamblu, dar şi pentru dezvoltarea comunităților locale, iar proiectele de care localitățile din România au atâta nevoie, trebuie continuate.

În plan intern, Partidul Social Democrat trebuie să rămână unit, cu fruntea sus, să-și asume actul guvernării ca pe gest firesc de responsabilitate față de români. Această decizie reprezintă garanția stabilității naţionale şi continuarea proiectelor de care depinde îmbunătățirea condițiilor de viață din fiecare localitate.

Deputat PSD Dâmbovița IONUȚ SĂVOIU
Colegiul nr. 7 Titu

 

Adaugă un Comentariu

*