Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » Ionuţ Săvoiu: „Veniţi alături de mine, să facem dreptate până la capăt”

Ionuţ Săvoiu: „Veniţi alături de mine, să facem dreptate până la capăt” 

savoiu k

Ionuţ Săvoiu, candidatul USL pentru un post de deputat în Colegiul 7 Titu, a ales să facă o campanie electorală curată, bazată pe discuţii libere cu alegătorii. Oamenii i-au vorbit despre degradarea nivelului de trai, necesitatea creerii de noi locuri de muncă prin atragerea de investitori şi despre adoptarea unor măsuri legislative care să vină în sprijinul micilor întreprinzători.

„Vreau să veniţi alături de noi şi să facem dreptate până la capăt. USL are în programul de guvernare ample programe care au ca principal scop repornirea motoarelor economice ale României”, le-a mărturisit Ionuţ Săvoiu locuitorilor din Văcăreşti şi Produleşti, cu care s-a întâlnit marţi-seară.

Ionuţ Săvoiu îl are alături şi pe preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care le-a cerut alegătorilor din Colegiul 7 Titu să dea votul lor pentru acest tânăr de perspectivă.

„Este omul potrivit la locul potrivit. Ionuţ Săvoiu va şti ce are de făcut în Parlament. Vreau să vă spun că, potrivit ultimelor sondaje, Ionuţ Săvoiu are un scor destul de bun, de 56,5%, însă vreau să-l ducem la peste 70%”.

Sălile de întâlnire au fost pline ochi, semn că oamenii din Văcăreşti şi Produleşti s-au decis: Îl susţin pe Ionuţ Săvoiu să facă dreptate până la capăt!

Adaugă un Comentariu

*