Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IPOTEZĂ: Durata unei zile s-a redus la 16 ore. De ce nu resimţim toţi fenomenul?

IPOTEZĂ: Durata unei zile s-a redus la 16 ore. De ce nu resimţim toţi fenomenul? 

Sursa foto: st.gde-fon.com

Oamenii de ştiinţă confirmă că timpul se contractă, iar durata unei zile s-a redus la 16 ore! Pământul are o frecvenţă de vibraţie numită oscilaţie Schumann. Puţini ştiu că valoarea acestei frecvente, 8 Hz, coincide pe anumite segmente cu ritmul alfa al creierului uman, cel asociat stării de relaxare, de armonie cu noi înşine. Conform estimării specialiştilor, până în anul 1978, acest „puls” al planetei s-a menţinut constant, aşa cum a fost şi în ultimii 10.000 de ani. Însă, în jurul acestei date s-a întâmplat ceva şi oscilaţia a crescut spre 13 Hz…

„Schimbarea este evidentă. Cei născuţi înainte de 1978 acuză trecerea rapidă a timpului şi scurgerea rapidă a evenimentelor. Pentru ei, timpul a suferit un proces de «contracţie», astfel că trăiesc, în 24 de ore, doar 16. Fenomenul nu este valabil şi pentru persoanele născute după ‘78, acestea având creierul «acordat» pe noua oscilație”, spune dr. Emil Strainu – specialist în geofizica şi radiolocaţie.

Dincolo de orice fel de speculaţii, comprimarea timpului este o realitate incontestabilă, iar oscilaţia Schumann continuă să crească. Până când, până unde? Toate aceste modificări vor conduce la un salt calitativ al rasei umane sau la distrugerea ei?

Sursa: www.secretulcunoasterii.ro

Adaugă un Comentariu

*