Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 2, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » IPOTEZĂ ȘOCANTĂ ÎN CAZUL MORȚII ELEVULUI DE LA ECONOMIC! Criminalul a încercat să vândă droguri în curtea liceului

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ ÎN CAZUL MORȚII ELEVULUI DE LA ECONOMIC! Criminalul a încercat să vândă droguri în curtea liceului 

politie elev injunghiat

Apar noi ipoteze în cazul oribilei crime petrecută luni, în plină zi, în centrul municipiului Târgoviște. Se pare că ucigașul elevului de 15 ani, Alexandru Andrei ștefan, de la Colegiul Economic Ion Ghica, nu era doar consumator de droguri, ci și plasator de etnobotanice.

Sursele noastre spun că își făcea veacul prin zona unităților de învățământ, în special la Economic și Ienăchiță. nu știm dacă lucra pentru cineva sau pe cont propriu.

Cert este că, în urmă cu două săptămâni, spun sursele noastre, irinel Vlad, de 18 ani, din Răzvad, ar fi fost prins cu droguri asupra sa chiar în curtea Liceului Economic, pe când încerca să vândă unor elevi.

Se pare că avea la el plicuri cu substanțe psihotrope și țigări. A fost îndepărtat din curtea școlii de paznicul unității de învățământ și conducere, dar s-a păstrat tăcerea cu privire la eveniment pentru a nu crea faimă proastă instituției.

Dacă întra-adevăr s-a întâmplat așa cum susțin sursele noastre, este deosebit de grav pentru că, se poate spune, că sunt mai mulți vinovați de moartea adolescentului Alexandru Andrei Ștefan.

Am mai aflat că luni, în ziua când s-a produs tragedia, criminalul se afla prin zonă pentru a-și recupera o sumă de bani. se pare că din greșeală l-a atacat pe Alexandru, confundându-l cu unul dintre datorinii săi.

Sunt informații pe care oamenii legii trebuie să le verifice.

Adaugă un Comentariu

*