Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ISBĂŞESCU Victor, independentul care a făcut pârtie printre candidaţii la Primăria Târgovişte

ISBĂŞESCU Victor, independentul care a făcut pârtie printre candidaţii la Primăria Târgovişte 

isbasescu 2

Victor Isbăşescu, candidat independent pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte şi consilier local, stă bine chiar şi în sondajele realizate la comanda PSD! Într-o astfel de măsurătoare, realizată în prima săptămână de campanie electorală, Victor Isbăşescu ar fi creditat 9% în intenţia de vot a târgoviştenilor.

Acest procent de credibilitate arată că Victor Isbăşescu este un cetăţean cu notorietate, capabil să se implice în treburile comunităţii. Ba, mai mult decât atât, denotă că încrederea electoratului în partide a cam început să se disipeze. Din urmă, vin în forţă candidaţii independenţi, care sunt percepuţi a fi oneşti, dornici să facă treabă, nereprezentând anumite grupuri de interese.

Victor Isbăşescu nu crede în veridicitatea sondajului realizat la comanda PSD. Candidatul independent consideră că stă mult mai bine decât în datele prezentate de social-democraţi. Târgoviştenii spun altceva decât sondajele. Adevărul se va şti în 6 iunie, spune Isbăşescu.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda candidatului independent Isbăşescu Victor, Cod mandatar: 24160390

 

Adaugă un Comentariu

*