Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 22, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ISU Călăraşi are o nouă structură de comandă! Col. Lucian Diaconu a ieşit la pensie

ISU Călăraşi are o nouă structură de comandă! Col. Lucian Diaconu a ieşit la pensie 

Sursa foto: ISU Călăraşi

Pompierii călărăşeni s-au despărţit astăzi, într-o atmosferă plină de emoţie, de col. Lucian Diaconu, omul care le-a fost comandant pentru mai mulţi ani şi care, iată, s-a retras din activitate pentru a se bucura de odihnă alături de familie. Col. Lucian Diaconu a servict patria cu devotament, curaj şi credinţă aproape 26 de ani, perioadă în care a ocupat importante funcţii de comandă în cadrul structurii: Şef Centru Operaţional, Prim Adjunct al Inspectorului Şef şi Inspector Şef.

Sursa foto: ISU Călăraşi

Sursa foto: ISU Călăraşi

Alături de col. Daniel Gheorghe Popa (actualmente împuternicit inspector şef al I.S.U. ”Dobrogea” al judeţului Constanţa), col. Lucian Diaconu a condus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi cu seriozitate şi competenţă profesională, instituţia evidenţiindu-se în acest timp prin rezultate bune şi foarte bune la nivel naţional, fiind capabilă să intervină şi să facă faţă celor mai diverse provocări pricinuite de natura dezlănţuită, de accidente majore în care s-a pus în aplicare Planul Roşu de intervenţie şi de multe alte situaţii de urgenţă care au presupus multă experienţă profesională din punct de vedere al coordonării forţelor de intervenţie în teren.

Sursa foto: ISU Călăraşi

Sursa foto: ISU Călăraşi

Noua structură de conducere a ISU „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, odată cu ieşirea la pensie a col. Lucian Diaconu, este următoarea: (Î) Inspector Şef al I.S.U. Călăraşi – Lt. col. Păduraru Adrian; (Î) Prim Adjunct al Inspectorului Şef – Maior Câmpeanu Iluian şi (Î) Adjunct al Inspectorului Şef – Lt. col. Ruşcăreanu Ionel.

Adaugă un Comentariu

*