Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Jandarmeria DÂMBOVIŢA nu mai are comandant interimar! Col. Viorel Matei, numit OFICIAL

Jandarmeria DÂMBOVIŢA nu mai are comandant interimar! Col. Viorel Matei, numit OFICIAL 

col viorel matei

Col. Viorel Matei, până astăzi, împuternicit inspector şef al Inspectoratului judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, a fost numit oficial la comanda unităţii, urmare promovării concursului organizat în acest sens. La ceremonia care s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Direcţiei Silvice, au participat: col. Medvichi Cezar – adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, prefectul judeţului – Antonel Jîjîie, preşedintele Consiliului Judeţean – Alexandru Oprea, vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu – din partea Arhiepiscopiei Târgoviştei, cadre ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi invitaţi.

ceremonie jandarmi 1

„Am convingerea că prin muncă susținută, profesionalism și credință vom obține rezultate pozitive în activitate, aducându-ne astfel contribuția la modernizarea instituțională și la creșterea gradului de încredere a populației în Jandarmeria Română.

În relațiile cu celelalte autorități din județul Dâmbovița vom da dovadă, ca și până acum, de corectitudine, colegialitate și onestitate, fără a face rabat de la nici un efort pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor județului.

În încheiere, le mulțumesc tuturor colegilor din unitate, atât celor prezenți în sală, cât și celor aflați la datorie, pentru dăruirea dovedită pe timpul îndeplinirii activităților și misiunilor și, totodată, îi asigur că vor găsi în mine același coleg și prieten ca și până acum”, a spus col. Viorel Matei.

ceremonie jandarmi 2Comandantul IJJ Dâmboviţa are 47 de ani, este căsătorit şi are doi copii. A absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în anul 1994, iar în 1999 a finalizat studii postuniversitare în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ. În 2004, a obţinut, la Universitatea Valahia din Târgovişte, şi licenţă de economist, trei ani mai târziu, în 2007, finalizând şi un master în educaţie, tot la Târgovişte. Col. Viorel Matei a urmat, de asemenea, un curs de specializare în cadrul Jandarmeriei Franceze. Cariera militară şi-a început-o în 1994 la Comandamentul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, fiind pe rând comandant de pluton, comandant de companie, ofiţer stat major, prim-adjunct al inspectorului şef, împuternicit inspector şef şi, de astăzi, inspector şef. În perioada 2002 – 2005, a îndeplinit funcţia de şef de stat major şi comandant al Batalionului Special de Jandarmi Pază, Protecţie, Supraveghere şi Intervenţie Conducte Transport Produse Petroliere Dâmboviţa. În perioada 2012 – 2016, col. Viorel Matei a participat şi la numeroase misiuni internaţionale,  în special în Afganistan.

Adaugă un Comentariu

*