Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Jandarmii, misiune îndeplinită în Dâmboviţa

Jandarmii, misiune îndeplinită în Dâmboviţa 

Pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, în luna ianuarie, jandarmii au desfăşurat misiuni independent şi în sistem integrat cu Poliţia în zonele de interes operativ din municipiul Târgovişte şi din judeţ. Acţiunile forţelor de ordine publică s-au concentrat pentru menţinerea ordinii publice în zona târgurilor, pieţelor şi discotecilor din mediul rural.

Cele mai multe fapte de natură contravenţională şi penală au fost săvârşite în municipiul Târgovişte şi în localitatea IL Caragiale. Astfel în luna ianuarie au fost aplicate 100 de avertismente scrise, 71 de amenzi contravenţionale în valoare de 18.600 lei şi au fost constatate 54 de infracţiuni (12 independent şi 42 în cooperare cu Poliţia).
 
În toate cazurile autorii au fost surprinşi în flagrant săvârşind fapte precum: furt de material feros, furt din societăţi comerciale, furt de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine.

Contribuţia adusă la menţinerea climatului normal de securitate al comunităţii s-a concretizat prin executarea a 1317 misiuni:
– 1115 de menţinere a ordinii publice;
– 136 de asigurare a ordinii publice;
– 43 acţiuni de intervenţie (intervenţie la solicitări prin intermediul numărului unic de urgenţă „112” şi pentru asigurarea transporturilor speciale şi de valori);
– 20 de acţiuni în cooperare cu alte instituţii;
– 3 mandate de aducere puse în aplicare.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*