Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » JEAN POPESCU ESTE CATEGORIC: Vrem şi mall-uri la Târgovişte

JEAN POPESCU ESTE CATEGORIC: Vrem şi mall-uri la Târgovişte 

consiliul judetean octombrie 2013

Preşedintelui PDL Dâmboviţa, Jean Popescu, i s-a cam luat de supermarket-uri. Cel puţin asta a lăsat să se înţeleagă la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, când a auzit că o firmă de renume în acest domeniu doreşte să mai deschidă un magazin pe şoseaua de centură a Târgoviştei.

În opinia lui Jean Popescu, târgoviştenii ar avea nevoie şi de un mall, de unde să-şi procure produse de calitate, îmbrăcăminte şi încălţăminte. Ideea a fost îmbrăţişată de consilieri dar, aşa după cum a spus preşedintele CJD Ţuţuianu, „aduceţi investitori pentru acest segment de afacere”. Greu de realizat. În uLtimi anii, întreprinzătorii au dovedit că fug de Dâmboviţa.

Răspuns la JEAN POPESCU ESTE CATEGORIC: Vrem şi mall-uri la Târgovişte

  1. GEORGE UK

    Dambovita este un judet mort.Cine sa deschida si sa investeasca zeci de milioane de euro pt un supermarket cand judetul este falimentar,oamenii nu isi permit papuci de plastic din piata 1 Mai.Judetul trebuie pus pe picioare si dupa 4-5 ani putem vorbi ide mall,nu acum cand am ajuns cel mai sarac judet al Romaniei.
    Popescule tu esti visator(sa nu spun mai rau)de visezi trasnaile acestea cu mall-ul.Pai noi suntem Brasov sau Ploiesti??Noi in judet nu avem infrastructura,suntem efectiv somalezii tarii.Inainte de mall incercati sa realizati modernizarea DN71 Bucuresti-Targoviste- Pucioasa-Sinaia(macar largirea si modernizarea lui pana la Moroeni) pt ca judetul sa fie tranzitat de mai multi turisti sau investitori i vor veni i datorita drumurilor de calitate buna,nu ca acum circuland pe ulitele Dambovitei cele mai proaste drumuri din Romania la a ceasta ora.(am fost peste tot dar ca in Dambovita nu am vazut drumuri asa distruse si pline de cratere).Vrabia malai viseaza.

     

Adaugă un Comentariu

*