Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » JOB-URI: Vodafone România creează 150 de locuri de muncă în Piteşti!

JOB-URI: Vodafone România creează 150 de locuri de muncă în Piteşti! 

Ana Alexe - Director Customer Operations, Vodafone România (Sursa foto: wall-street.ro)

Vodafone România deschide un nou Centru de Relaţii cu Clienţii în Pitești și creează locuri de muncă pentru 150 de tineri, studenți și absolvenți. Echipele din noul centru vor deservi atât clienții persoane fizice, cât și companii. Procesul de recrutare va începe în luna martie 2017. Se caută persoane cu foarte bune abilităţi de comunicare și de utilizare a calculatorului, precum și cu capacitate de învățare rapidă.

„De-a lungul istoriei noastre de 20 de ani pe piața din România, am dezvoltat permanent această divizie de business, iar deschiderea noului centru de relații cu clienții din Pitești este un pas firesc în acest sens. Continuăm să investim în perfecționarea și formarea tinerilor care ni se alătură la Pitești și care vor avea, astfel, șansa de a începe o carieră într-una dintre cele mai importante și inovatoare companii din țară”, a declarat Ana Alexe – Director Customer Operations, Vodafone România.

Informaţii despre poziţiile disponibile în cadrul noului centru de relaţii cu clienţii sunt disponibile pe www.vodafone.ro, la secțiunea Cariere.

Adaugă un Comentariu

*