Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 2, 2023
Sunteți Aici Home » SOCIAL » JOBURI: Se caută personal HoReCa pentru Marea Britanie! Salarii de la 7,05 lire sterline/oră

JOBURI: Se caută personal HoReCa pentru Marea Britanie! Salarii de la 7,05 lire sterline/oră 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: eimg.ro)

A venit vara şi sezonul joburilor pentru personal HoReCa Marea Britanie! Vorbim aici despre meseriile poate cele mai dragi românilor: cele din domeniul HoReCa. Poveştile cu “parfum” mai ales din perioada dinaintea anilor ‘90 sunt indiscutabil legate de ospătari, cameriste, bucătari, recepţioneri sau bell-boys. Astăzi, românii au şansa să scrie alte poveşti, poate mai spumoase decât ale bunicilor sau părinţilor lor şi sunt aşteptaţi să aplice pentru poziţii de la personal recepţie, bucătărie, servire, curăṭenie până la cele de asistent general sau vânzări în magazinele locaţiilor în cauză.

Posturile oferite de angajatorii din Marea Britanie nu depind în mod deosebit de calificarea aplicanṭilor dar depind în mare parte de experienṭa în domeniu a acestora. În acest sens se oferă formare continuă la locul de muncă astfel încât şi cei care nu au calificare să-şi poată dezvolta abilităţile profesionale.

De regulă, durata contractului este de minim 1 an, însă hotelierii scot la bătaie şi contracte doar pe perioada sezonului. Se lucrează în medie 40 de ore/ săptămână cu posibilitatea orelor suplimentare în perioadele de vârf iar salariile pornesc de la 7,05 Lire sterline/ oră – 7,50 lire sterline/ oră în funcţie de vârsta angajatului. Se adaugă diferite bonusuri în funcţie de performanṭe.

Pe o scară de la 1 la 10 aplicanţii trebuie să ştie limba engleză de cel puţin nota 6 pentru posturile unde nu se interacţionează cu clienţii şi de cel puţin 7-8 pentru posturile care presupun interacţiune cu clienţii.

Se oferă între 1 şi 3 mese pe zi în funcṭie de angajator, de cele mai multe ori acestea fiind oferite gratuit sau contra cost incluse în tariful cazării. Cazarea este identificată şi organizată de angajator şi reṭinută din salariu astfel încât la sosire angajatul să nu aibă nimic de plătit şi este în general aproape de locul de muncă sau chiar la locul de muncă în zona de cazare destinată personalului. Costul chiriei este absolut rezonabil, între 30 si 70 de Lire sterline/ săptămână în funcṭie de locaṭie şi angajator.

Vestea bună este că cei care vor să plece în cuplu să-şi dubleze câştigurile şi sunt acceptaṭi, vor fi chiar cazaṭi împreună. Cu toate acestea ei pot fi plasaṭi în puncte de lucru, ture sau departamente diferite.

Toṭi cei interesaṭi sunt invitaṭi să contacteze Banca de Joburi la numarul de telefon 0376 444 555, la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro sau să completeze formularul ataşat. Prezentarea completă a postului poate fi accesată pe site-ul oficial al agenṭiei
https://www.bancadejoburi.ro/content/view/turism-marea-britanie-2

Daca nu acesta este postul care te interesează, accesează portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate

Banca de Joburi recomandă tuturor să verifice agenṭiile de recrutare înainte de a semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agenṭiile care operează în mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Muncă şi au codul CAEN potrivit activităṭii desfăşurate: 7810 pentru cele care plasează forṭă de muncă în străinătate. Toṭi cei interesaṭi sunt încurajaṭi să pună întrebări şi să nu încheie niciun raport juridic cu Recrutorul dacă nu sunt pe deplin lămuriṭi.

Adaugă un Comentariu

*