Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » JOY’S, talent şi încântare pentru publicul iubitor de muzică bună!

JOY’S, talent şi încântare pentru publicul iubitor de muzică bună! 

joy's 1

Sunt tineri, entuziaşti şi extraordinar de talentaţi! Irina, Maria, Ştefania, Viorel, Mircea, Ştefan şi Robert, într-un cuvânt formaţia JOY’S din Târgovişte, au cântat, în această seară, pentru prima dată în faţa publicului. A fost o lansare fără fast, dar care a mers la suflet.

„Muzica noastră are atât elemente jazz, cât şi elemente de muzică uşoară, rock şi latino chiar. Încercăm să abordăm cât mai multe genuri. Pe viitor, vom merge şi pe muzică clasică şi corală, aşa că proiectul nostru este, cu siguranţă, unic. Cântăm pentru bucuria noastră şi din pasiune pentru această artă”, ne-a spus Irina Mareş – profesoara care a avut iniţiativa înfiinţării trupei JOY’S.

joy's 3În această seară, pe Terasa Fiord din Târgovişte, iubitorii de muzică bună au fost pur şi simplu vrăjiţi de aceşti tineri senzaţionali, aşa că i-au răsplătit cu aplauze generoase după fiecare melodie. La final, s-a strigat tare de tot „Bis”. Mâine-seară, JOY’S vor cânta tot în Târgovişte, pe Centrul Vechi, la „The Ambassy”, pentru ca apoi să plece într-un turneu pe litoral: Costineşti, Vama Veche şi Mamaia.

„Mi-am luat tobe din pasiune pentru muzică, dar şi în memoria bunicului meu, care a fost toboşar. De curând, m-am revăzut cu Irina, care mi-a povestit despre formaţie, Imediat, am zis «Hai să încerc» şi iată-mă…”, ne-a mărturisit Viorel Mateescu – ultimul venit în trupă.

JOY’S a fost înfiinţată în urmă cu o lună şi este formată din absolvenţi şi elevi ai Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte: PIAN – Irina Mareş; VOCE: Maria Delureanu şi Ştefania Istodor; TOBE – Viorel Mateescu; SAXOFON ŞI CLARINET – Mircea Udrea; CHITARĂ BAS – Ştefan Zamfir; CHITARĂ ELECTRICĂ – Robert Radu.

joy's 2

Adaugă un Comentariu

*