Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » JUDECĂTOAREA VERONICA CÎRSTOIU ŞI FIUL SĂU, FLORIN CERGAN, SUNT DUPĂ GRATII! Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar procurorii DNA cer arestarea pentru 29 de zile. UPDATE

JUDECĂTOAREA VERONICA CÎRSTOIU ŞI FIUL SĂU, FLORIN CERGAN, SUNT DUPĂ GRATII! Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar procurorii DNA cer arestarea pentru 29 de zile. UPDATE 

cirstoiu-cergan

Judecatoarea Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti a fost retinuta vineri seara, 9 august 2013, pentru luare de mita si trafic de influenta. Cirstoiu a primit ordonanta de retinere la nici doua ore dupa ce a ajuns la DNA pentru a fi audiata in acest dosar.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca in cursul acestei zile judecatoarea va fi dusa la la Curtea de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. De asemenea, la CAB va fi dus cu pentru emiterea unui mandat de arestare si fiul judecatoarei, Florin Cergan.

“Ca urmare a avizului emis de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, la data de 9 august 2013, procurorii anticoruptie au dispus retinerea numitei Cirstoiu Veronica, judecator la Curtea de Apel Bucuresti – Sectia I penala.

In cursul aceleiasi zile, procurorii vor solicita Curtii de Apel Bucuresti arestarea preventiva a numitilor Cirstoiu Veronica si Cergan Florin pe un termen de 29 de zile.
In cauza, s-a procedat la aducerea la cunostinta a acuzatiilor in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala”.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu este acuzata de luare de mita si trafic de influenta intr-un dosar cu o spaga de peste un milion de euro. DNA sustine ca judecatoarea ce a primit bani pentru a da anumite solutii in diverse dosare. In aceeasi cauza, fiul Veronicai Cirstoiu, este acuzat de complicitate la trafic de influenta. Florin Cergan a fost prins in flagrant de procurori in timp ce primea 50.000 de euro. Potrivit DNA, banii urmau sa ajunga la Veronica Cirstoiu, care, la randul ei, ar fi trebuit sa-i dea mai departe unui alt judecator.

Sursa: Lumea Justiţiei

Adaugă un Comentariu

*