Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Aur pentru Daniel Natea la Cupa Europeană

JUDO: Aur pentru Daniel Natea la Cupa Europeană 

natea

Evoluţie remarcabilă pentru Daniel Natea la Cupa Europeană de judo din Serbia!„Supergreul” Clubului Sportiv Atletic Valleriana Târgovişte şi-a adjudecat medalia de aur, după ce a fost de neoprit la întrecerea dedicată categoriei +100 de kilograme.

În disputa din finală, pentru ocuparea primului loc, sportivul antrenat de Iulian Crăciun la învins, prin ippon, pe italianul Alessio Mascetti. Până la meciul din ultimul act, Natea a trecut în semifinale de slovenul Vito Dragic, iar în jocurile din cadrul grupei B, de sârbul, Nikola Jeremic şi de croatul Ivan Covic, unde toate duelurile şi-a le-a adjudecat tot prin ippon.

În urma succesului cu Mascetti, judoka clubului târgoviştean a urcat pentru prima dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la acest concurs, după ce la ultimele trei ediţii s-a clasat numai pe locul secund. Pentru sportivul care s-a calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor urmează participarea la Campionatul Naţional de judo-seniori, găzduit de oraşul Cluj-Napoca, la sfârşitul acestei săptămâni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*