Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Costin Popescu de la CS Târgovişte a cucerit argintul la Campionatul Naţional U18

JUDO: Costin Popescu de la CS Târgovişte a cucerit argintul la Campionatul Naţional U18 

Costin Popescu, alături de Romel Muşa

Costin Popescu s-a remarcat din plin în finala Campionatului Naţional de judo U18. Sportivul de la CSŞ-CSM Târgovişte a reuşit la Târgu Mureş să fie singurul medaliat din cadrul cluburilor dâmboviţene. Elevul lui Romel Muşa a luptat exemplar în majoritatea meciurilor, iar la final şi-a adjudecat medalia de argint, după ce a fost întrecut în ultimul al act al categoriei 81 de kilograme de un adversar din zona Olteniei. Dacă arbitri ar fi fost obiectivi în decizii, Popescu putea să devină campion naţional.

„Mă bucură mult că judoka clubului nostru a ieşit vicecampion naţional. A luptat din greu până a cucerit argintul. Totodată, consider că elevul meu a fost dezvantajat de mai multe ori în finală. Dacă arbitrii erau corecţi în decizii, cu siguranţă Costin putea termina pe primul loc”, ne-a mărturisit Romel Muşa.

Clasarea pe locul 2 la acest concurs i-a asigurat sportivului dâmboviţean calificarea la Campionatul Balcanic de judo U18, găzduit de localitatea Kikinda (Serbia), în luna mai.

Alţi sportivi care au mai reprezentat CSŞ-CSM Târgovişte la concursul de la Târgu Mureş au mai fost Andrei Moga (46 kg) şi Alexandru Matei (66 K ). Primul a încheiat întrecerea pe locul 5, ratând la mustaţă clasarea pe podium, iar al doilea pe 7.

De asemenea, de la CS Târgovişte, Horaţiu Mălăeru (66 kg) şi Mihai Mihail (73 kg) au finalizat competiţia pe locul 5, iar Dănuţ Pechea (73 kg) şi Sebastian Cercel (66 kg) s-au clasat pe 7.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*