Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: CS Târgovişte, şapte medalii la Râmnicu Vâlcea. Daria Ghinescu şi Gabriel Pleşa s-au întors cu aur!

JUDO: CS Târgovişte, şapte medalii la Râmnicu Vâlcea. Daria Ghinescu şi Gabriel Pleşa s-au întors cu aur! 

judo cupa ramnicului 1

Judoka Clubului Sportiv Târgovişte s-au comportat excelent la ediţia din acest a Cupei Românicului. Sportivii antrenaţi de Ilie Torcică au fost de neoprit pe suprafaţa de tatami, iar la finalul turneului au urcat de şapte ori pe podiumul de premiere.

Drumul impresionant de medalii a fost deschis de aurul obţinut de Daria Ghinescu (categoria +57 kg – U14) şi de Gabriel Pleşa (34 kg – U12). Acesta a fost continuat, apoi, de Daniel Negoescu (55 kg – U12) şi Iulian Negoescu (55 kg – U13), ambii intrând în posesia argintului. Cu bronz au reuşit să vină acasă şi „tripleta” de la U12, formată din Mihail Bunoiu (42 kg), Mario Georgescu (38 kg) şi Rareş Ionciu (42 kg). Delegaţia clubului târgoviştean a fost formată pentru acest concurs din nouă sportivi.

judo cupa ramnicului 2

Următorul concurs la care vor lua parte judoka antrenaţi de Ilie Torcică va fi Cupa Europeană – U18, găzduită de Cluj Napoca, la sfârşitul săptămânii viitoare. La acest turneu internaţional, CS Târgovişte va miza pe serviciile unor sportivi precum Dănuţ Pechea, Ştefan Ghinescu şi Horaţiu Mălăeru, toţi componenţi ai lotului naţional.

Pe de altă parte, în finala Campionatului Naţional U14, Denisa Radu şi-a adjudecat medalia de bronz la categoria 63 de kilograme. Pentru sportiva de la CS Târgovişte, antrenată de Gabriel Cărănescu, distincţia obţinută la întrecerea de la Miercurea Ciuc a fost una dintre cele mai importante din acest an. Tot la Naţionalele U14, echipa Sud 3 Muntenia, formată numai din judoka de la CS Târgovişte (Elena Lăzărescu, Denisa Radu şi Oana Marinescu) a cucerit şi ea bronzul la întrecerea pe echipe.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*