Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: CSŞ Târgovişte, două medalii de aur la Campionatul Național Școlar U18

JUDO: CSŞ Târgovişte, două medalii de aur la Campionatul Național Școlar U18 

Erika Moise

Evoluții excelente pentru judoka Clubului Sportiv Școlar Târgoviște la Campionatul Național Școlar pentru juniori II – U18. Sportivii antrenați de Romel Mușa au urcat de patru ori pe podiumul de premiere al concursului desfășurat la Deva, la sfârșitul săptămânii trecute.

La capătul prestațiilor excelente pe suprafața de tatami, Erika Moise și Andrei Radu au devenit campioni ai României. Erika a cucerit aurul la categoria 40 de kilograme, iar Andrei la categoria 90 de kilograme. În posesia argintului la Naționalele Şcolare a intrat Mihaia Temelie (cat. 75 kg), iar cu bronz s-a întors la Târgoviște Erik Pătulea, la +90 de kilograme.

Cei patru medaliați la Deva vor participa la sfârșitul acestei săptămâni al Cupa Europeană U 18, găzduită de orașul Ploiești.

Un alt judoka de la CSȘ Târgoviște care a fost aproape de o medalie la Campionatul Național Școlar a fost Andrei Moga, dar acesta a încheiat concursul destinat categoriei 50 de kilograme pe locul 5. Pe de altă parte, în clasamentul general pe medalii, CSȘ Târgoviște a terminat pe 3 Naționalele școlare.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*