Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Daniel Natea a cucerit argintul la Openul de la Cluj-Napoca

JUDO: Daniel Natea a cucerit argintul la Openul de la Cluj-Napoca 

SURSA FOTO: digisport.ro

Judoka Daniel Natea a încheiat în forţă primăvara. Sportivul Clubului Sportiv Atletic Valleriana Târgovişte şi-a îndeplinit cu brio obiectivul la Openul României de judo, desfăşurat la Cluj-Napoca. Elevul lui Iulian Crăciun a cucerit medalia de argint, la categoria +100 de kilograme, după ce a avut parte de un parcurs excelent până în finală.

În ultimul act al turneului, Natea s-a înclinat în faţa georgianului Onise Bughadze, cu scorul de 4-7. Medalia cucerită la Cluj a fost prima din acest an pentru judoka sibian şi, totodată, singura din delegaţia masculină a României participantă la concurs.

„Mă bucur mult că am putut obţine medalia de argint la Cluj. Am simţit de la începutul întrecerii că pot ajunge în finală. Acest rezultat este unul foarte important pentru mine. La capătul acestuia am reuşit să-mi trec în cont prima medalie din acest an”, ne-a declarat sportivul clubului târgoviştean.

În semifinale, Natea l-a învins pe cubanezul Alex Garcia Mendoza, iar în finala grupei A, pe ucraineanul Andrii Kolesnik. Pentru judoka sibian va urma o perioadă de patru săptămâni de pregătiri asidue, iar apoi va merge la Baku, pentru a participa la Campionatul European.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*