Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Daniel Natea, atacă în forţă Openul de la Varşovia

JUDO: Daniel Natea, atacă în forţă Openul de la Varşovia 

daniel natea

Judoka Daniel Natea are parte de un week-end de „foc”. Sportivul sibian legitimat la CSA Valleriana Târgovişte va merge în acest sfârşit de săptămână în Polonia, pentru a participa la Openul de la Varşovia. Întrecerea din „ţara leşilor” va fi prima din 2015 la care va fi prezent judoka antrenat de Iulian Crăciun şi Han Sang Ho. La openul polonez, Natea va lupta la categoria +100 de kilograme şi are ca ţintă urcarea pe podiumul de premiere la finalul concursului.

După stagiile de pregătire de la Poiana Braşov şi Cheile Grădiştei, sibianul consideră că este pregătit să dea totul la turneul de la Varşovia.

„Am încredere în forţele mele, că voi face o figură frumoasă la acest concurs. Îmi doresc foarte mult să cuceresc o medalie, după ce m-am antrenat din greu în ultima perioadă”, ne-a declarat Natea, înainte de plecarea în Polonia.

În momentul de faţă, sportivul de la CSA Valleriana ocupă locul 8 în clasamentul mondial, la categoria +100 de kilograme. După Openul de la Varşovia, Natea va efectua o pregătire centralizată, de zece zile, la Nimburg (Cehia), iar apoi va participa la Grand Prix-ul de la Tbilisi.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*