Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Daniel Natea participă la Campionatul Mondial

JUDO: Daniel Natea participă la Campionatul Mondial 

Daniel Natea (în albastru) speră să obţină un rezultat cât mai bun

Judoka Daniel Natea vizează să încheie vara la înălţime pe suprafaţa de tatami. Sportivul legitimat la CSA Valleriana Târgovişte participă în această săptămână la Campionatul Mondial de judo, unde speră să obţină un rezultat cât mai bun. Component al lotului naţional, Natea va reprezenta România la turneul final de la Astana (Kazahstan), la categoria +100 de kilograme. Pentru a ajunge la cea mai bună formă la Mondiale, elevul lui Iulian Crăciun s-a pregătit în ultima perioadă cu judoka din Cuba.

În primul tur al întrecerii de la Astana, Natea îl va înfrunta pe sauditul Rashed Zaidan, iar dacă va trece de acesta, următorul adversar al românului în grupa B a Mondialului va fi olandezul Roy Meyer. „Greul” de la CSA Valleriana va intra în concurs cel mai probabil joi sau vineri.

Participarea la turneul de la Astana reprezintă pentru Natea a doua prezenţă la un Campionat Mondial de seniori, după cea de anul trecut de la Cheliabinsk (Rusia). Jocurile Europene de la Baku au reprezentat o altă mare competiţie la care a participat judoka sibian în acest an.

Pe lângă Natea, alţi judoka care fac parte din delegaţia României pentru Mondiale sunt: Monica Ungureanu (cat. 48 kg), Violeta Dumitru (48), Andreea Chiţu (52), Larisa Florian (52), Corina Căprioru (57), Loredana Ohâi (57), Cristian Bodârlău (81 kg), Denis Mititelu (81 kg) şi Valentin Radu (100 kg).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*