Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Daniel Natea s-a clasat pe locul 7 la Openul de la Sofia

JUDO: Daniel Natea s-a clasat pe locul 7 la Openul de la Sofia 

Daniel Natea, în alb

Comportare acceptabilă pentru judoka Daniel Natea la Openul European de judo de la Sofia. Sportivul de la CSA Valleriana Târgovişte a încheiat pe locul 7 concursul destinat categoriei +100 de kilograme.

Elevul lui Iulian Crăciun a debutat cu dreptul la întrecerea din ţara vecină, obţinând victoria în faţa rusului Alexey Taşkin, în turul secund al grupei C. În schimb, în finala acestei grupe, sibianul a fost învins de Aliaksandr Vakhaviak, din Belarus.

Ajuns în recalificări, Natea a cedat în faţa uzbekului Elyor Masharipov, pierzând orice şansă la una dintre medaliile de bronz. La finalul concursului, Iulian Crăciun a precizat că participarea la Openul de la Sofia a reprezentat o verificare utilă în perspectiva Campionatului European şi a Jocurilor Olimpice, programate în vară.

„Sportivul şi-a îndeplinit obiectivele la acest turneu, chiar dacă a terminat pe locul 7. A fost o verificare bună, după o pauză de trei luni”.

Openul Bulgariei a fost câştigat la categoria +100 de kilograme de brazilianul David Moura, după ce şi-a adjudecat finala în faţa israelianului Or Sasson.

Natea va participa la sfârşitul acestei săptămâni la Grand Slam-ul de la Paris, iar apoi va merge în pregătiri cu lotul olimpic al României.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*