Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Daniel Natea s-a oprit în optimi la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi

JUDO: Daniel Natea s-a oprit în optimi la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi 

Daniel Natea, în alb (Sursa foto: International Judo Federation)

Aventura lui Daniel Natea la ediţia din acest an a Grand Slam-ului de judo de la Abu Dhabi s-a încheiat prematur. „Supergreul” Clubului Sportiv Atletic Valleriana Târgovişte a părăsit turneul din Emiratele Arabe Unite în optimi, după ce a cedat în faţa austriacului Daniel Allerstorfer, la categoria +100 de kilograme.

Singura victorie pe care a obţinut-o sibianul la concursul asiatic a fost în runda inaugurală, când a reuşit să-l învingă pe Aliaksandr Vakhaviak, din Belarus. Antrenorul său, Iulian Crăciun, a lăsat de înţeles că eliminarea rapidă a sportivului s-a datorat oboselii acumulate de-alungului sezonului.

„Într-o măsură, sunt dezamăgit de prestaţia lui Daniel la acest concurs. Cu un an în urmă, a fost de neoprit, iar acum a fost învins în optimi. Oboseala şi-a spus cuvântul în privinţa sa. În acest an a luptat în peste 35 de meciuri şi nu a mai avut timp de recuperare”, ne-a precizat Iulian Crăciun.

La ediţia din 2014 a Grand Slam-ului din Emirate, Natea a cucerit medalia de aur. Pe de altă parte, datorită rezultatelor bune contabilizate în ultimii doi ani, sportivul de la CSA Valleriana Târgovişte şi-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de anul viitor.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*