Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Daniel Natea, turneu în Mongolia înainte de Mondialul din Rusia

JUDO: Daniel Natea, turneu în Mongolia înainte de Mondialul din Rusia 

daniel natea

Week-end-ul care urmează se anunţă unul de „foc” pentru Daniel Natea (22 ani). Judoka Clubului Sportiv Atletic Valleriana Târgovişte va participa la Grand Prix-ul de la Ulan Bator, unul dintre cele mai puternice turnee de judo care se desfăşoară în actualul sezon în zona asiatică.

La întrecerea din Mongolia, sportivul antrenat de Iulian Crăciun va concura la categoria +100 de kilograme, iar ţinta sa este o poziţionare cât mai bună la finalul concursului.

După turneul din Mongolia, Natea va merge la Poiana Braşov, pentru a efectua timp de aproape o lună şi jumătate o pregătire centralizată, în vederea participării la Campionatului Mondial de Judo individual şi pe echipe – seniori, găzduit de localitatea Chelyabinsk (Rusia), în perioada 25-31 august.

În momentul de faţă sportivul clubului târgoviştean se află pe locul 26 în clasamentul mondial, cu un total de 501 puncte acumulate. Alte Grand Prix-uri din acest an la care a mai participat Natea au fost cele de la Budapesta, Samsun şi Tbilisi.

Adaugă un Comentariu

*