Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Dănuţ Pechea, campion naţional la categoria 66 kg

JUDO: Dănuţ Pechea, campion naţional la categoria 66 kg 

JUDO danut pechea campion

Dănuţ Pechea a oferit o reprezentanţie de zile mari la Campionatul Naţional de Judo pentru juniori U15. Judoka Clubului Sportiv Târgovişte a devenit campion naţional, la categoria 66 de kilograme, după ce a fost de neoprit pe suprafaţa de tatami din Sala Sporturilor din Piteşti. Elevul lui Ilie Torcică a reuşit să cucerească medalia de aur la capătul unor victorii de senzaţie (5), realizate în faţa tuturor adversarilor care i-au ieşit în cale.

Medaliat cu aur şi în proba pe echipe

Pe de altă parte, Dănuţ şi-a trecut în cont şi titlu de campion pe echipe, după ce s-a clasat pe primul loc cu echipa Sud 3 Muntenia. La fel ca la individual, dâmboviţeanul s-a dovedit redutabil şi în proba pe echipe. La capătul performanţelor dobândite la Piteşti, judoka târgoviştean a fost selecţionat la lotul naţional al României U15, dar în acelaşi timp reuşit calificari la Cupa Europeană din Elveţia (5-12 iunie) şi Campionatul Balcanic din Muntenegru (25-29 iunie).

Ştefan Ghinescu, argint la individual şi aur pe echipe

Un alt sportiv de la CS Târgovişte care s-a comportat foarte bine la Naţionalele de judo U15 au fost şi Ştefan Ghinescu. Acesta a ajuns vicecampion naţional la categoria 73 de kilograme, la individual, şi campion naţional, în proba pe echipe, cu echipa Sud 3 Muntenia. La fel ca şi colegul său, Dănuţ Pechea, Ştefan a fost selecţionat la lotul naţional al României U15 şi a reuşit calificarea la Campionatul Balcanic.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*