Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Dănuţ Pechea, de la CS Târgovişte, argint la Cupa Europei

JUDO: Dănuţ Pechea, de la CS Târgovişte, argint la Cupa Europei 

Dănuţ Pechea - dreapta

Component al lotului naţional U18, dâmboviţeanul Dănuţ Pechea a cucerit medalia de argint la Cupa Europei de judo, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute la Zurich. Judoka Clubului Sportiv Târgovişte a reuşit să termine puternica competiţie pe locul 2 la categoria 66 de kilograme. În finala concursului, elevul lui Ilie Torcică a cedat în faţa unui sportiv din Georgia. Rezultatul contabilizat la întrecerea din Elveţia a fost unul unul mai mult decât bun pentru Pechea, în concepţia antrenorului secţiei de judo de la CS Târgovişte.

„Ţinând seama de duritatea competiţiei, pot spune că medalia de argint cucerită de Dănuţ este una cu greutate. Pentru el rezultatul a fost foarte bun. Sincer, nu mă aşteptam să termine pe locul secund. Dar, dacă a reuşit acest lucru, înseamnă că are potenţialul de a atinge rezultate mult mai bune de aici înainte”, a declarat Ilie Torcică.

Următorul concurs important pentru Pechea va fi participarea la Campionatul Balcanic de Judo, din Muntenegru, programat în ultima săptămână din luna iunie. Tot la Balcaniadă va merge şi colegul său de club, Ştefan Ghinescu (U15), sportiv care a cedat în primele faze ale Cupei Europei, la categoria 73 de kilograme.

Ionuţ Parghel

pechea pe podium in elvetia

Adaugă un Comentariu

*