Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Două medalii de bronz pentru CS Târgovişte la Naţionale

JUDO: Două medalii de bronz pentru CS Târgovişte la Naţionale 

judoka cs targoviste

Sportivii de la CS Târgovişte au reuşit să-şi facă simtiţă prezenţa în finala Campionatului Naţional de judo – U21, găzduită de Sala Sporturilor din Baia Mare, la sfârşitul săptămânii trecute. Doi dintre cei mai reprezentativi judoka ai clubului dâmboviţean au revenit acasă cu medaliile de bronz, după ce s-au comportat destul de bine pe suprafaţa de tatami maramureşeană.

Valentin Negoescu şi Mădălin Oprinoiu au terminat Naţionalele de judo – U21 pe locul 3, în urma victoriilor contabilizate în finalele mici, din cadrul categoriilor 100 şi +100 de kilograme. Pentru antrenorul secţiei de judo de la CS Târgovişte, Ilie Torcică, clasările celor doi sportivi pe podium au însemnat foarte mult.

„Medaliile cucerite de băieţii noştri la Baia Mare mă bucură enorm. Mă aşteptam să avem una-două clasări pe podium la aceste Naţionale, după ce am muncit din greu în ultima perioadă”.

Pe lângă Vali Negoescu şi Mădălin Oprinoiu, CS Târgovişte a mai fost reprezentat la întrecerea din nordul ţării de Dragoş Pechea (73 kg), Dragoş Iordache (66 kg) şi Iulian Rusu (60 kg), sportivii care au suferit eliminări în primele trei tururi.

La sfârşitul acestei săptămâni, judoka de la CS Târgovişte vor merge la Focşani, pentru a participa la finala Campionatului Naţional de judo – U16.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*