Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: L-au învins japonezii! Daniel Natea a terminat pe locul 5 Grand Slam-ul din Rusia

JUDO: L-au învins japonezii! Daniel Natea a terminat pe locul 5 Grand Slam-ul din Rusia 

Foto: Federaţia Internaţională de Judo

Daniel Natea a avut parte de o comportare pozitivă la Grand Slam-ul de judo de la Tyumen (Rusia), desfăşurat în perioada 11-13 iulie 2014. Judoka de la Clubul Sportiv Atletic Valleriana Târgovişte a finalizat puternicul turneu pe locul 5, la capătul a două victorii şi tot atâtea înfrângeri.

În cadrul întrecerii destinate categoriei +100 de kilograme, sportivul antrenat de Iulian Crăciun a pierdut medalia de bronz, după ce a suferit o înfrângere prin ippon, în faţa japonezului Hisayoshi Karasawa. De asemenea, intrarea românului în finala concursului a fost blocată, în semifinale, de către un alt sportiv din „Ţara soarelui răsare”, Takeshi Ojitani.

Superioritatea lui Natea la Tyumen s-a văzut în primele faze ale întrecerii, când a trecut pe rând, de italianul Alessio Mascetti şi de polonezul Maciej Sarnacki.

Clasarea pe locul 5 la acest Grand Slam a adus în contul sportivului de la CSA Valleriana Târgovişte nu mai puţin de 100 de puncte.

În următoarele şase săptămâni, Natea va efectua un cantonament centralizat la Poiana Braşov, iar apoi va participa la Campionatul Mondial de judo individual şi pe echipe – seniori, găzduit de localitatea Chelyabinsk (Rusia).

Foto: Federaţia Internaţională de Judo

Foto: Federaţia Internaţională de Judo

Adaugă un Comentariu

*