Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Medalii de argint și bronz pentru judoka de la CSȘ Târgoviște la Naționalele de copii U12-U13

JUDO: Medalii de argint și bronz pentru judoka de la CSȘ Târgoviște la Naționalele de copii U12-U13 

ioana stanescu pe 2

Judoka Clubului Sportiv Școlar Târgoviște au făcut cunoștiință cu podiumul și la Campionatul Național pentru copii U12-U13. Doi dintre elevii lui Romel Mușa și-au asigurat medalii importante la competiția desfășurată la Timișoara. Ioana Stănescu a luptat din greu la această competiție, iar la finalul întrecerii a devenit vicecampioană națională, la categoria 29 de kilograme. Medalie la aceste Naționale a obținut și Sebastian Moisică.

sebastian moisica pe 3

Acesta a bifat bronzul la categoria 50 de kilograme. Aproape de un loc pe podium s-a aflat și Xenia Chițu, dar neșansa a facut ca ea să încheie turneul pe 5, la categoria 36 de kilograme. În schimb, pe locul 7 au terminat Andreea Rădoi (48 kg) și Armand Iacobescu (38 kg). Următorul concurs la care vor lua parte judoka de la CSȘ Târgoviște va fi Campionatul Național de copii U10-U11, ce va avea loc la Baia Mare, la sfârșitul acestei săptămâni.
Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*