Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: A pierdut Havana, dar merge la Budapesta! Daniel Natea îşi reia luni antrenamentele

JUDO: A pierdut Havana, dar merge la Budapesta! Daniel Natea îşi reia luni antrenamentele 

daniel natea, judo

Veşti bune pentru Daniel Natea! Judoka de la CSA Valleriana Târgovişte îşi reia antrenamentele, după ce a trecut cu bine peste accidentarea suferită, la braţul drept, la Openul de la Madrid. Sportivul sibian revine mâine la Târgovişte, iar după-amiază are programată prima şedinţă de pregătire sub comanda antrenorului Iulian Crăciun.

Timp de zece zile, Natea se va pregăti la intensitate maximă, pentru a putea atinge cea mai bună formă la Grand Prix-ul de la Budapesta, un concurs la care va lua parte în perioada 20-22 iunie.

Întinderea suferită la etapa de Cupă Mondială din capitala Spaniei l-a dus pe sportiv să rateze Grand Prix-ul de la Havana (Cuba), desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute. Recuperarea completă şi antrenamentele la care va fi supus judoka în perioada imediat următoare îl duc pe tehnicianul Iulian Crăciun să creadă că Natea va atinge un rezultat bun la întrecerea din Ungaria.

„Mă bucur că Daniel s-a refăcut în totalitate. Pentru el vor urma numeroase antrenamente dificile, după care vom merge la Budapesta pentru a obţine un rezultat cât mai reuşit”.

Adaugă un Comentariu

*