Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Pleşa, Negoescu şi Ghinescu, trio-ul de aur de la CS Târgovişte!

JUDO: Pleşa, Negoescu şi Ghinescu, trio-ul de aur de la CS Târgovişte! 

judo 3

Comportare excelentă pentru judoka Clubului Sportiv Târgovişte în finala Campionatului Naţional de copii U12 – U13, desfăşurată la Baia Mare. Sportivii antrenaţi de Ilie Torcică şi Gabriel Cărănescu au obţinut la concursul din nordul ţării trei titluri de campion şi o medalie de bronz, care au arătat adevărata valoare a şcolii dâmboviţene de judo.

Sportivii care au intrat în posesia titlurilor de campion şi a medaliilor de aur au fost Gabriel Pleşa (cat. 38 kg), Iulian Negoescu (60 kg) şi Daria Ghinescu (+57 kg). Acest trio de aur târgoviştean a avut reprezentaţii doar la U12. În schimb, la U13, Oana Marinescu şi-a adjudecat medalia de argint, după ce s-a recunoscut înfrântă în finala destinată categoriei 52 de kilograme. Aproape de un loc pe podium s-a aflat şi Alexandru Savu, la categoria 55 kg – U13, dar, la finalul întrecerii, acesta a terminat pe 5.

judo 4

Rezultatele bune obţinute de judoka târgovişteni la Baia Mare au adus multă bucurie în rândul antrenorilor secţiei de la judo a Clubului Sportiv. „Este un lucru extraordinar că sportivii noştri au reuşit să intre în posesia a trei titluri de campion. Nu ne aşteptam să cucerim trei medalii de aur, dar vizam cel puţin una-două. Copiii noştri au luptat excelent la acest turneu. Aceşti copii vor avea multe de spus în viitorul apropiat”, ne-a declarat Ilie Torcică.

Următorul concurs la care vor lua parte judoka de la CS Târgovişte este finala Campionatului Naţional de copii U10-U11, găzduită de Timişoara, la sfârşitul acestei săptămâni.

Ionuţ Parghel

judo 2 judo 1

Adaugă un Comentariu

*