Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Raphael Pavel, medalie de bronz la Miercurea Ciuc

JUDO: Raphael Pavel, medalie de bronz la Miercurea Ciuc 

pavel, pe podium

Raphael Pavel a terminat cu fruntea sus finala Campionatului Naţional Şcolar de Judo pentru juniori 2, găzduită de oraşul Miercurea Ciuc. Judoka Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a reuşit să intre în posesia medaliei de bronz, la categoria 81 de kilograme, după ce s-a impus la pas într-una dintre finalele mici ale concursului. În duelul pentru ocuparea locului 3, sportivul antrenat de Romel Muşa l-a întrecut prin ippon pe Alexandru Matei, de la CSŞ Alba Iulia. În schimb, în lupta pentru intrarea în finala mare a întrecerii, judoka dâmboviţean a fost învins, tot prin ippon, de Ken Uemura, un sportiv joponez legitimat la LPS Constanţa.

Clasarea pe ultima treaptă a podiumului la Naţionalele Şcolare a reprezentat pentru Pavel unul dintre cele mai importante rezultate bifate în acest an.

Pe de altă parte, tot la sfârşitul săptămânii trecute, un alt judoka al clubului târgoviştean, Andrei Moga a reuşit calificarea în finala Campionatului Naţional pe Euroregiuni pentru juniori 4, programată în perioada 1-3 mai, la Miercurea Ciuc. În etapa de zonă, desfăşurată la Ploieşti, sportivul de la CSŞ s-a clasat pe primul loc, în cadrul întrecerii destinate categoriei 38 de kilograme.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*