Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 26, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » JUDO: Sportivii dâmboviţeni, fără medalii la Craiova

JUDO: Sportivii dâmboviţeni, fără medalii la Craiova 

Foto: CSŞ Târgovişte

Sportivii dâmboviţeni n-au avut acces la medalii în cadrul Turneului final al Campionatului Naţional individual de judo – juniori II U18. Concursul desfăşurat în Sala Sporturilor din Craiova s-a dovedit a fi unul extrem de puternic pentru judokanii cluburilor târgoviştene.

Din rândul reprezentanţilor de la CSŞ-CSM Târgovişte, foarte aproape de urcarea pe podiumul de premiere s-au aflat Costin Popescu (81 kg) şi Eric Pătulea (+90 kg), unde ambii au terminat întrecerea pe locul 5, după ce s-au recunoscut înfrânţi în finalele mici. De asemenea, la aceeaşi întrecere, Maria Dumitru (+70 kg) şi Raphael Pavel (81 kg) s-au clasat pe locul 7. În schimb, Alexandru Matei (55 kg) şi Alexandru Crăciun (+90 kg) au suferit eliminări în primele faze ale turneului.

La finalul concursului de la Craiova, antrenorul Romel Muşa s-a declarat mulţumit doar într-o anumită măsură de evoluţiile elevilor săi.

„Era loc şi de mai bine la acest concurs. Mă bucur că, totuşi, am avut doi sportivi care s-au aflat la un pas de cucerirea medaliei de bronz”.

Pe de altă parte, Iulian Rusu (60 kg – antrenor Gabriel Cărănescu), de la CS Târgovişte a încheiat Naţionalele de judo juniori II U18 pe locul 7.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*