Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » JURĂMÂNT: Florina Mureşan a fost învestită suprefect al judeţului Dâmboviţa

JURĂMÂNT: Florina Mureşan a fost învestită suprefect al judeţului Dâmboviţa 

juramant florina muresan

Informaţia vehiculată cu mai multe săptămâni în urmă cum că jurista Florina Mureşan, manager dezvoltare la Compania de Apă, va fi unsă subprefect al judeţului Dâmboviţa s-a concretizat astăzi.

În prezenţa secretarului de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Mihai Dan Chirică, a prefectului Antonel Jîjîie, a preşedintelui CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi a parlamentarilor Oana Vlăducă, Carmen Holban şi Corneliu Ştefan, noul suprefect al judeţului Dâmboviţa a depus jurământul de credinţă. Evident, de la eveniment nu au lipsit şefii instituţiilor deconcentrate, primari şi viceprimari.

Activitatea desfăşurată până acum de Florina Mureşan în cadrul Companiei de Apă a fost lăudată şi apreciată de Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean, care i-a urat succes în noua misiune. Prefectul Antoanel Jîjîie, politicos, şi-a început alocuţiunea mulţumindu-i pentru munca depusă subprefectului Ciprian Păsăilă, cel schimbat prin hotărâre de guvern cu Florina Mureşan.

Vădit emoţionată, fosta avocată şi director la Compania de Apă, detaşată acum la Instituţia Prefectului, a avut un discurs scurt, bine elaborat, în care a pledat pentru respectul faţă de lege, pentru transparenţă, egalitate şi dialog.

„Vă asigur că ocuparea acestei funcţii nu-mi va afecta echilibrul, echidistanţa şi respectul faţă de lege. Vă mulţumesc pentru încredere şi mă angajez că-mi voi desfăşura activitatea la nivelul de importanţă şi demnitate pe care le impune această funcţie. Sunt jurist de profesie, am fost 10 ani avocat, iar în ultimii 5 ani mi-am dedicat activitatea accesării şi implementării fondurilor europene”, a spus Florina Mureşan.

Adaugă un Comentariu

*