Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 26, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » JUSTIȚIA, BLÂNDĂ CU TRANȘATORUL DIN TOPOLOVENI! L-a condamnat la 19 ani de pușcărie când putea să-i dea închisoare pe viață

JUSTIȚIA, BLÂNDĂ CU TRANȘATORUL DIN TOPOLOVENI! L-a condamnat la 19 ani de pușcărie când putea să-i dea închisoare pe viață 

criminal-topoloveni-2

Sadicul criminal din Topoloveni, Florin Mînzăraru, care în primăvara anului trecut a omorât și tranșat o femeie de 36 de ani din comuna Valea Mare a fost condamnat de Tribunalul Argeș la 19 ani de închisoare. Pedeapsa aplicată de judecătorii argeșenii a uimit pe toată lumea.

Pentru cruzimea de care a dat dovadă toată lumea era convinsă că o să fie condamnat la închisoare pe viață. Mînzăraru mai trebuie să plătească rudelor femeii măcelărite 250 de mii de lei daune morale și câte 1000 de lei, lunar, minorului care a rămas fără mamă. Florin Mînzăraru a povestit că a întreținut relații sexuale cu victima, care ar fi fost acceptate de către aceasta, după care a ucis-o, transând cadavrul în cada apartamentului său din Topoloveni.

Cadavrul victimei, fără cap, mâini și picioare, a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeș, in localitatea dâmbovițeana Petrești, satul Ionești.  Iuliana Neblea, în vârsta de 36 de ani, era divorțata, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni și făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dambovița, unde locuia împreună cu concubinul ei.

Adaugă un Comentariu

*